Våra friskvårds­­tjänster

Massage

På Amicus erbjuder vi massage som syftar till att skapa avslappning, lindra spänningar och främja välbefinnande. Våra massagebehandlingar är skräddarsydda för att möta dina individuella behov och preferenser.

 

Prislista för behandling: 

Massage- Halvkropp (25 minuter) 575 kr

Massage- Helkropp (50 minuter) 850 kr

 

Vi har märkt att massage är särskilt omtyckt bland våra företagskunder. Är du intresserad av att erbjuda dessa behandlingar till ditt företag? Kontakta oss via e-post på info@rehabamicus.se för mer information och samarbetsmöjligheter.

massage-kopia

Koppning – koppbehandling

Koppningsterapi är en av de äldsta och mest effektiva metoderna för att frigöra toxiner från kroppens vävnader och organ. Det är en metod där terapeuten placerar speciella koppar på huden för att skapa sug. Detta gör att vävnaden under koppen dras upp och sväller, vilket ökar blodflödet till det drabbade området. Det ökade blodflödet under kopparna drar med sig orenheter och toxiner från närliggande vävnader och organ till ytan för eliminering.

Indikationer 

Koppningsterapi passar både friska individer och de med olika besvär. Det kan lindra lokala problem som huvudvärk, rygg- och nacksmärta samt knäsmärta. Dessutom har det visat sig gynna personer med systemiska sjukdomar som högt blodtryck, reumatoid artrit, diabetes, psykiska störningar, hjärtsjukdomar, infektioner och hudsjukdomar, samt luftvägs-, muskel- och skelettsjukdomar, matsmältningsproblem, reproduktionsbesvär och allergiska tillstånd.

 

Fördelar:

  • Minskar smärta och inflammation
  • Förbättrar blodcirkulationen
  • Används för avslappning, välbefinnande och djup vävnadsmassage.
  • Säker behandlingsmetod
  • Främjar läkning och stärker immunförsvaret

Används för att behandla:

  • Blodsjukdomar som anemi och hemofili
  • Reumatiska sjukdomar som artrit och fibromyalgi
  • Gynekologiska besvär
  • Hudproblem som eksem och akne
  • Högt blodtryck
  • Migrän, ångest och depression
  • Åderbråck

Biverkningar:

Koppning är en säker behandling med få biverkningar. Eventuella biverkningar, som yrsel, svettningar eller illamående, är vanligtvis milda och kan uppstå under eller efter behandlingen.

Pris för behandling: 

Koppning massage 475 kr

Amicus Gym

Till Amicus gym är alla välkomna.

Vi på Amicus vill hjälpa dig nå dina personliga mål och hitta träningsglädjen. Amicus gym ger en trygg träningsmiljö för alla.

 

Ingen startavgift

Ingen bindningstid

 

PRISLISTA TRÄNINGSKORT:

per månad 399 sek

Förbetald 12 mån 4188 sek

Förbetald 6 mån 2274 sek

Förbetald 3 mån 1197 sek

IMG_0883
Amicus-Nya-27-of-30

Personlig träning

Amicus erbjuder personlig tränare som motiverar och inspirerar dig till roligare och effektivare träning. Dessutom för du snabbare resultat, ökad motivation och kunskap samt säkrare träning. Våra personliga tränare hjälper dig med din träning oavsett mål och träningserfarenhet.

Vänligen kontakta oss för bokning och en kostnadsfri konsultation.

info@rehabamicus.se

033-136060