VÅRA FRISKVÅRDSTJÄNSTER

MASSAGE

Amicus erbjuder massage för dig som bara vill ha en ren avslappning, en mer djupgående massage eller en idrottsmassage. Vi anpassar alltid massagen till just dina behov. En mer klassisk djuparbetande massage minskar smärta och löser upp spänningar i hela kroppen som kan uppstå vid t.ex stress.

En idrottsmassage som ett bra komplement till regelbunden träning och tävling. Behandlingen hjälper musklerna att återhämta sig snabbare efter hårda träningspass, så att träningseffekt och prestation ökas. Massagen kan också förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser och fungerar bra som uppladdning inför tävling.

 

PRISLISTA MASSAGE:

Massage (30 minuter) 595 kr

Massage (45 minuter) 795 kr

Massage (60 minuter) 995 kr

KOPPNINGSMASSAGE

Koppning är en årtusendegammal behandlingsmetod med sina rötter i Kina. Denna terapi involverar att påverka kroppens energiflöde genom att applicera sugkoppar över akupunkturpunkter eller områden med muskelspänningar. Genom att skapa ett undertryck skapas ett vakuum i koppen, vilket främjar ökad blodcirkulation i både muskler och hud.

Fördelar med koppningsmassage inkluderar:

  • Lösning av muskelknutor och spänningar: Genom det skapade vakuumet underlättas musklernas avslappning.
  • Minskning av smärta och stelhet: Koppningsmassage kan bidra till att lindra smärta och förbättra rörligheten genom att främja blodgenomströmning och minska inflammation.
  • Avlägsnande av slaggprodukter: Den ökade blodcirkulationen hjälper till att transportera bort onödiga slaggprodukter från kroppen.
  • Positiv effekt på bindvävnaden: Koppningsmassage kan ha gynnsam inverkan på bindvävnaden, vilket kan förbättra kroppens rörlighet och flexibilitet.
  • Förbättring av kroppens självläkningsförmåga: Genom att främja cirkulation och avslappning kan koppningsmassage stödja kroppens naturliga läkningsprocess.
  • Återhämtning efter träning: En effektiv metod för att underlätta återhämtning och minska träningsrelaterad muskelspänning.
  • Förbättrad syresättning av huden: Koppningsmassage främjar blodflödet till huden, vilket kan bidra till en hälsosam och syresatt hud.

PRISLISTA KOPPNING:

575 sek

AMICUS GYM

Till Amicus gym är alla välkomna.

Vi på Amicus vill hjälpa dig nå dina personliga mål och hitta träningsglädjen. Amicus gym ger en trygg träningsmiljö för alla.

 

PRISLISTA TRÄNINGSKORT:

per månad 399 sek

senior och student 329 sek

klippkort 10 ggr 599 sek (giltigt 12 mån)

Förbetald 12 mån 4188 sek (3350)

Förbetald 6 mån 2274 sek (1820)

Förbetlad 3 mån 1197 sek (960)

PERSONLIG TRÄNING

Amicus erbjuder personlig tränare som motiverar och inspirerar dig till roligare och effektivare träning. Dessutom för du snabbare resultat, ökad motivation och kunskap samt säkrare träning. Våra personliga tränare hjälper dig med din träning oavsett mål och träningserfarenhet.

Vänligen kontakta oss för bokning och en kostnadsfri konsultation.

info@rehabamicus.se

033-136060

AKUPUNKTUR

Akupunktur är en behandling där man sätter tunna nålar på särskilda ställen i huden. Behandlingen används framför allt om du har ont i muskler eller leder.

 

Finns det bevis för att akupunktur fungerar?

Det finns många studier som visar att akupunktur kan lindra smärta. Dessutom kan behovet av smärtlindrande läkemedel minska.

Akupunktur kan hjälpa vid följande besvär:

Spänningshuvudvärk

Ont i ländryggen/utstrålande smärta

Smärta vid förlossning

Ledbesvär

Inflammatoriska sjukdomar

 

Prislista:

30 minuter 550 sek