OM OSS

Amicus är en rehabenhet grundad i Borås, av en ambitiös kvinna, Danijela Peric, med ett djupt intresse för människan och hälsan. 

  

Rehab Amicus strävar efter att vara din pålitliga partner för en aktiv och individanpassad väg mot hälsa och välbefinnande. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster inom förebyggande hälsovård och rehabilitering. Genom vårt engagemang och expertis arbetar vi målmedvetet för att skapa en trygg och stödjande miljö för våra patienter.

  

Vårt fokus ligger på att förstå varje individs unika behov och erbjuda anpassade lösningar för att främja långsiktig hälsa och livskvalitet. Hos Rehab Amicus erbjuder vi en bredd av behandlingsformer, från avancerad teknologi till personligt anpassade samtal. 

  

Vi strävar inte bara efter att behandla symtom utan även att arbeta med smärthantering, avspänning och grundläggande kroppsmedvetenhet. Vår rehabmottagning erbjuder fysioterapi/sjukgymnastik och arbetsterapi, där vi även förskriver hjälpmedel och utför hembesök. Högkostnadsskydd gäller, och du behöver ingen remiss för att söka vård hos oss. 

  

Vi vill att du ska känna dig omhändertagen och sedd, precis som du är. Vi anpassar din rehabilitering efter dina behov och din situation.

Vänskap genomsyrar vår verksamhet och det är just därför vi valt att namnge oss som Amicus – som betyder vänskap på latin.

Vi finns alltid här för hjälp och rådgivning. Välkommen!

  

Vänliga hälsningar, 

  Danijela Peric 

  VD/Ägare 

  Rehabenheten Amicus