OM OSS

Amicus är en rehabenhet grundad i Borås, av en ambitiös kvinna, Danijela Peric, med ett djupt intresse för människan och hälsan. 

  

Rehabenheten Amicus strävar efter att vara din pålitliga partner för en aktiv och individanpassad väg mot hälsa och välbefinnande. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster inom förebyggande hälsovård och rehabilitering. Genom vårt engagemang och expertis arbetar vi målmedvetet för att skapa en trygg och stödjande miljö för våra patienter och kunder. 

  

Vårt fokus ligger på att förstå varje individuellt behov och skapa skräddarsydda lösningar för att främja långsiktig hälsa och livskvalitet. Hos Rehabenheten Amicus finner du en bredd av behandlingsformer, från avancerad teknologi till personligt anpassade samtal. 

  

Vi strävar inte bara efter att behandla symtom utan även att arbeta med smärthantering, avspänning och grundläggande kroppsmedvetenhet. Vår rehabmottagning erbjuder fysioterapi/sjukgymnastik och arbetsterapi, där vi förskriver hjälpmedel och utför hembesök. Högkostnadsskydd gäller, och du behöver ingen remiss för att söka vård hos oss. 

  

Rehabenheten Amicus välkomnar alla, oavsett ålder eller livssituation, att ta del av våra tjänster och upptäcka en helhetsinriktad väg mot en hälsosam och balanserad livsstil. 

  

Vi ser fram emot att stödja dig på din väg mot välbefinnande. Varmt välkomna till Amicus! 

  

Vänliga hälsningar, 

  Danijela Peric 

  VD/Ägare 

  Rehabenheten Amicus